Skip to content

L’Ateneu Popular La Malgirbada és un espai popular on hi tenen cabuda diverses formes de participació.

Volem que la Malgirbada sigui el lloc de referència i trobada d’aquelles persones compromeses amb la comunitat, anticapitalista, antirracista i feminista, on trobar-nos de forma autogestionada sempre que necessitem resoldre conflictes col·lectivament i donar resposta a la repressió.

També un espai on promoure un oci alternatiu a la ciutat, fugint de les estructures de consum. Un espai social i de cures, on compartir coneixements, on celebrar i celebrar-nos.

Vols formar part de l’assemblea o les comissions?

L’assemblea és l’òrgan de decisió de l’ateneu, que es conforma de manera horitzontal i assembleària. En poden formar part les persones que es vulguin implicar en la gestió del dia a dia de l’ateneu i les activitats que s’hi duen a terme, entre d’altres tasques.

Les comissions són grups reduïts de persones que poden formar o no part de l’assemblea i que duen a terme funcions específiques relacionades amb cada comissió.

Actualment estan en funcionament les següents comissions: espai, activitats, barra, administració i comunicació.

A més, quan cal desenvolupar tasques molt concretes, es creen grups de treball temporals.

Vols proposar una activitat?

Les persones o col·lectius que vulguin organitzar una activitat a l’ateneu s’han de posar en contacte amb la comissió activitats a través del correu genèric lamalgirbada@riseup.net. Quan feu la proposta, cal detallar el motiu i desenvolupament de l’activitat, qui l’organitza, una proposta d’horaris i els altres detalls que considereu importants. La comissió donarà resposta amb preu temps.

Vols reunir-te a l’ateneu?

Els col·lectius o organitzacions que ho desitgen poden fer ús de l’espai per a fer reunions o altres activitats internes. Els col·lectius que es relacionen regularment amb l’ateneu tenen un contacte directe amb l’assemblea i s’impliquen en la gestió de l’espai.

Vols fer-te sòcia?

Ser sòcia de l’ateneu vol dir fer una aportació voluntària de forma mensual per tal de cobrir les despeses de lloguer i subministraments de l’espai i fer possible el projecte.

Omple el formulari per fer-te sòcia.

Entre totes, fem realitat La Malgirbada!